Откакто е съпруга на Кание Уест, Бианка Ченсори не спира да

...
Откакто е съпруга на Кание Уест, Бианка Ченсори не спира да
Коментари Харесай

Иска да е като Бианка - Ким Кардашиян имитира новата на бившия си

Откакто е брачна половинка на Кание Уест, Бианка Ченсори не спира да притегля вниманието върху себе си. И съумява да го направи без особени старания - просто се облича оптимално провокативно и " не помни " да си постави някой и различен значим детайл - като долни дрехи да вземем за пример. Изключение вършат само случаите, в които е в компанията на децата на брачна половинка си. 
 Бианка Ченсори и Ким Кардашиян една до друга поради Кание Уест
Като първи приятелки - какво събра Ким Кардашиян и Бианка Ченсори

Кание несъмнено е благополучен

Тогава австралийската архитектка е на напълно другата прекаленост и е даже по-облечена от нужното, тъй като такива са заръките на Кание и някогашната му Ким Кардашиян. Двете неотдавна се събраха на едно място поради присъединяване на рапъра, а последната фотография на риалити звездата и бизнесдама повдигна още веднъж сравненията сред нея и Бианка Ченсори.

Напоследък Ким не залагаше толкова на провокациите и разголените визии и фрагменти. Но очевидно изказванията, че новата жена до някогашния й е съумяла да я засенчи с тоалети и форми са я подразнили и тя реши да покаже, че още я бива в това да демонстрира плът.

Кардашиян разгласява в профила си в Instagram фотография, на която театралничи, облечена единствено с черен чорапогащник и дебело палто с косъм. С сходен тоалет сигурно бихме очаквали да забележим по-скоро Бианка Ченсори, а някогашната на Кание даже е изкопирала прическата й и е поставила слънчеви очила - тъкмо като нея, написа TMZ.

Снимката на риалити звездата събра над милион и 200 хиляди харесвания за броени часове. А мненията са разграничени на двата полюса - някои я упрекват, че копира Бианка, а други я хвалят, че още веднъж е посочила същинската си същина, за която малко позабравихме около новата връзка на Уест. Трети пък се майтапят, че едва ли ще си го върне с сходни опити.
 Бианка Ченсори още веднъж в центъра на вниманието
Защо всички още веднъж приказват за Бианка Ченсори

С какво отново предизвика интерес брачната половинка на Кание Уест

За други пък бе доста по-важно да разберат дали ще се извини за неуместната смешка, която си направи с Кейт Мидълтън дни преди всички да разберем, че е болна от рак. На този стадий обаче наподобява тя няма сходни планове и избира да предизвика както почитателите си, по този начин и Бианка Ченсори.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР